古今最出名一定係卷物,有勁多款式任君選擇,而荃灣店嘅食物水準做得幾好,荃灣友想食日本菜又多一個選擇啦🤤**********<超級龍捲風> $88依款卷物真係大件夾抵食,總共有八件!裏面包住左芝士、青瓜、炸蝦、鰻魚、脆片,好鍾意鰻魚加芝士依個組合,而且仲有脆脆嘅口感,真係好滿足😍**********<相撲力士> $88依一款係芝士、蟹柳加刺身魚嘅卷物,相對上個size會比上面個款細,味道就同平時食嘅魚生壽司差唔多,不過賣相就更加靚📸**********<磯煮鮑魚> $58之前食過磯煮鮑魚覺得幾好味,同樣地係廚師推介,係menu揾唔到嫁🙌🏻今次隻鮑魚都煮得好入味,口感彈牙😌**********<茄子燒> $35第一次食加左櫻花蝦嘅茄子燒,令味道更加香甜,又幾有驚喜喎🦐**********<網燒牛舌> $48燒牛舌嘅時間控制得幾好,而且厚度適中,唔會過韌,沾上柚子醋汁都幾清新🍋**********<昭和豆腐煎> $49份量好足料有成兩大舊豆腐煎,羹汁味道似中式釀豆腐個種醬汁,豆腐嘅面同底都有一層Q

<超級龍捲風> $88

<相撲力士> $88

<磯煮鮑魚> $58

<茄子燒> $35
第一次食加左櫻花蝦嘅茄子燒,令味道更加香甜,又幾有驚喜喎🦐

<網燒牛舌> $48

<昭和豆腐煎> $49
份量好足料有成兩大舊豆腐煎,羹汁味道似中式釀豆腐個種醬汁,豆腐嘅面同底都有一層QQ嘅外皮包住,都幾好食🥢