2020-11-16 1550 瀏覽
行過現崇山搵嘢食 ,茶餐廳2.0好多人食 , 有分室內同埋室外的。 見到我哋帶住小朋友,好貼心安排室內嘅座位同埋bb櫈俾我地。 打開餐牌真係包羅萬有茶餐廳嘅,西餐廳嘅仲有泰式食物 ,喇沙, 特色飲品 ,竟然有雞蛋仔😍 最後決定嗌兩個商務套餐 ◆西冷扒配意粉七成熟◆t骨牛扒配意粉七成熟 餐廳揀咗羅宋湯 但係就略嫌辣咗少少😅 t骨牛扒好大分 估唔度呢度嘅牛扒真係有西餐廳嘅質素 ,唔會係薄薄一塊嗰啲港式牛扒,真係外國入嚟嘅靚扒, 份量仲大到成隻碟都係😆😆 肉質唔錯, t骨有少少根唔會太硬, 欣賞佢個意粉唔係白烚, 有俾蕃茄汁炒過。另外一份西冷見到好靚, 好厚,又燒得好好切 開真係七成熟唔會過老 食落有牛味。 呢個價錢抵! 飲品可以加錢轉其他特式飲品,係其他餐廳少有。 食完之後見到有雞蛋仔,想氹下小朋友開心,就叫咗一份 。雖然唔算平, 但係即整嘅雞蛋仔真係好食好多😍😍 同埋 加上香蕉忌廉竟然出奇地夾, 原來咁樣食係好好食㗎 💕💕小朋友勁開心, 一個地方搞掂曬,好滿意。 下次都會再嚟食 ⭐小朋友友善餐廳 有bb櫈, 有餐具 仲有兒童餐可以揀👍

見到我哋帶住小朋友,好貼心安排室內嘅座位同埋bb櫈俾我地。

最後決定嗌兩個商務套餐

◆西冷扒配意粉七成熟

◆t骨牛扒配意粉七成熟

餐廳揀咗羅宋湯 但係就略嫌辣咗少少😅

另外一份西冷見到好靚, 好厚,又燒得好好

切 開真係七成熟唔會過老 食落有牛味。 呢個價錢抵!

飲品可以加錢轉其他特式飲品,係其他餐廳少有。

食完之後見到有雞蛋仔,想氹下小朋友開心,就叫咗一份 。

⭐小朋友友善餐廳
有bb櫈, 有餐具 仲有兒童餐可以揀👍