餐廳門面outdoor位置以藍綠色為主, 配上植物同竹藤櫈, 係幾chill☺️果日平日12點多去到, 有幸地坐到打卡位🙊驟眼睇cafe內裏既燈光都用左比較柔和既黃燈, 位置不算多, 比較親密👯‍♀️主打5款brunch menu, 均以地方名為名, 帶fusion風味💃另外仲有提供d 甜點、麵包同咖啡☕️🍞ʙʀᴇᴀᴅ· Cinnamon Bun $38﹟依個肉桂卷好岩本人口味😍😍咬落濕潤度剛好之餘仲帶點韌性既口感, 成個包都充滿肉桂香氣, 甜度控制得很好😋👍🍴ᴍᴀɪɴ· Calcutta $118﹟依款菜簡單黎講就係炸雞配窩夫, 加上d 生菜絲既色水後賣相方面都幾吸引, 聞落有咖喱香味 😍窩夫加入左d印度香料整成, 但口感食落偏軟腍, 如果外層可以脆身啲..感覺會更出色🙈雞方面有一件雞脾同一件雞胸, 質感都唔會鞋颯颯, 但調味方面主要靠面頭既醬汁, 感覺如果可以整得入味啲會更好🙂另外面頭醬汁仲有啲酸酸地既蕃茄味, 感覺酸味強烈左啲, 印度香料味相對無咁突出🤔🥤ᴅʀɪɴᴋ· Miso Caramel Latte $50﹟見到個組合好有趣, 於是就試試🙊雖然定價有點高, 但就比平時既大杯🤨成杯

🍞ʙʀᴇᴀᴅ· Cinnamon Bun $38
Cinnamon  Bun

🍴ᴍᴀɪɴ· Calcutta $118
Calcutta
Waffle

﹟見到個組合好有趣, 於是就試試🙊雖然定價有點高, 但就比平時既大杯🤨成杯質感都好順滑, 奶泡打得好細緻, 就算一路放住都唔會話起曬泡👍飲落有陣陣焦糖香味, 帶點咖啡既味道, 但感覺味噌味不太突出🤔😂
Miso  Caramel  Latte

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55
﹟餐廳用既杯都好有特色, 漸層唯美, 飲落都有抹茶既回甘, 都唔會話太奶, 底就有少少粉末😗
Cinnamon  Bun