2024-03-11 34 瀏覽
HAND3AG @hand3ag旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓26-27號舖新鮮即製 HAND3AG 人氣鐵板三文治呢間鐵板三文治店係我bookmark咗一段時間嘅餐廳!!餐廳除左主打創新鐵板三文治,仲有多款小食、甜品同健康沙律碗等歐陸監獄鐵板三文治🥪 $ 58一上枱已經聞到好香🤤 麵包烘到金黃色好脆口中間餡料真系好多 食落口感超豐富 邊食仲可以邊爆哂d餡出黎 HAHAH三文治裡面有卡邦尼通粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、熔岩芝士、煎荷包蛋真係好邪惡 好超值 AHHHHHH!!Oppa炸雞鐵板三文治🥪 $52餡料甜辣炸雞、芝士、酸蘿蔔絲、泡菜、生菜炸雞肉質嫩滑juicy 外層沾滿甜辣既韓式辣醬配合埋爽脆酸甜蘿蔔絲形成強烈對比 口感豐富芝士燒豬扒蘋果醬焗飯 $78即叫即焗 豬扒飯好足料 食落好嫩好淋身加埋蘋果醬一流 酸酸甜甜惹人喜愛芝士野菌雞肉焗螺絲粉 $68呢款冇得輸呢!芝士超級多堅邪惡架雞肉都係一樣juicy 十分推薦大家去試尤其係芝士控 #香港餐廳 #香港打卡 #香港小店 #吃貨 #食好西 #旺角美食 #mongkok #旺角 #HAND3AG #三文治 #香港美食
HAND3AG @hand3ag
旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓26-27號舖

新鮮即製 HAND3AG 人氣鐵板三文治

呢間鐵板三文治店係我bookmark咗一段時間嘅餐廳!!

歐陸監獄鐵板三文治🥪 $ 58
一上枱已經聞到好香🤤 麵包烘到金黃色好脆口
真係好邪惡 好超值 AHHHHHH!!

Oppa炸雞鐵板三文治🥪 $52
餡料甜辣炸雞、芝士、酸蘿蔔絲、泡菜、生菜
炸雞肉質嫩滑juicy 外層沾滿甜辣既韓式辣醬
配合埋爽脆酸甜蘿蔔絲形成強烈對比 口感豐富