2022-10-31 22 瀏覽
趁萬聖節同朋友一齊食餐飯,咁啱經過美麗華,見到間型格餐廳,就走咗入去食漢堡入到去,環境佈置幾靚,座位闊落,氛圍唔錯身為芝士迷,必叫特量芝士牛肉漢堡,朋友鐘意食大啡菇,試咗大烤菇芝士牛肉漢堡大烤菇芝士牛肉漢堡,烤菇同醬汁令漢堡唔會太乾,又加上烤物的香氣,多重口味集中喺中間嗰層牛肉,味道比芝士牛肉漢堡多層次而特量芝士牛肉漢堡夠曬誠意,啲芝士多到流曬出嚟,芝士+牛肉漢堡熱辣辣,好香而且口感濃郁作為快餐必備,一定要叫薯條,今次試黑松露芝士薯條,味道調配唔錯,雖然黑松露同芝士皆屬重口味食材,但加埋一齊點厚實嘅薯條,味道相當好最後叫咗一杯蜜桃梳打,本來已經喜歡蜜桃,試過更覺得清爽,甜而不膩,一開始唔記得攪勻仲以為會爆甜,攪拌完甜度啱啱好以遍地漢堡店嘅香港而言,食物質素算幾好嘅餐廳,下次可以同朋友再食過

入到去,環境佈置幾靚,座位闊落,氛圍唔錯