2019-04-28
近排喺香港開咗好多麻辣火鍋店,呢間係OpenRice評價高,所以今日特登嚟朝聖呢間餐廳好適合打卡,所有裝修都充滿老北京特色,凳墊仲印有一條龍,成張龍椅咁!大廳仲有一塊寫着「老沸爺」嘅牌匾,霸氣十足!288蚊就可以任食火鍋配料,而且仲可以俾你揀兩種湯底,我哋揀咗膠原三寶養顏烏雞蔘湯&麻辣鴨血湯底,烏雞蔘湯係原盅上,保留原汁原味,而且仲可以就咁飲,非常養生!仲有好多骨膠原,好適合女士飲㗎 !麻辣鴨血湯仲正,唔會太油,而且仲有好多鴨血!口感嫩滑餐廳火鍋配料款式豐富,海鮮、牛肉、豬肉、內臟、蔬菜款式齊全! $288嘅價錢嚟講,非常抵食海鮮拼盤足料:蝦、蜆、蠔同埋鮑魚等等,抵食我哋仲叫咗豬膶、肥牛同魚片食,另外值得一提嘅係鋪頭提供唔同部位嘅牛肉同豬肉,值得大家叫嚟試試餐廳仲有各式各樣嘅飲品同埋蔬菜盤俾你揀,全部放晒喺雪櫃,方便大家揀自己心頭好
海鮮拼盤足料:蝦、蜆、蠔同埋鮑魚等等,抵食