2012-07-11
之前團購$78買2人餐包加一(原價$156), 圍起一個人都唔駛$40食5道菜晚餐, 仲抵過大家樂同茶餐廳, 雖則未試過, 又見食評有好有壞, 但計落都係抵咪博一博囉打去訂位都驚好似好多團購餐廳咁要訂到好遠既日子, 點知好容易book, 訂星期六晚, 早幾日都訂到, 真好, 而且聽電話既先生都好nice, 一讚雖然我地遲左入座, 但唔會俾說話我地聽同仍然有位, 可能間餐廳未爆啦, hahaaa待應生好nice介紹menu可揀既食物, 食物亦都好快上枱. 我地選左:- 紅白湯各一, 味道ok. - 蒜蓉多士, 凍同唔脆既. - 鴨胸意粉, 粉量夠二人, 味道ok. - 牛扒拼豬扒逢薯皮, 份量足, 味道都係ok, - 最後係牛奶凍, 幾濃味, 唔錯. - 再包一杯飲品, 凍飲唔洗加2元.待應生好nice好風趣, 完全唔會因為我地係團購客而黑面, 很難得嘩, 每人$40唔洗係佐敦西餐廳食5道菜晚餐, 味道唔係差, 份量夠飽, 仲係有人serve, 同free magazines任睇, 真係想點??? 去大家樂都冇咁多野食呀! 初初驚份量因小服務差而只買一張, 早知係咁買多幾張團
- 紅白湯各一, 味道ok.
- 蒜蓉多士, 凍同唔脆既.
- 鴨胸意粉, 粉量夠二人, 味道ok.
- 牛扒拼豬扒逢薯皮, 份量足, 味道都係ok,
- 最後係牛奶凍, 幾濃味, 唔錯.
- 再包一杯飲品, 凍飲唔洗加2元.
嘩, 每人$40唔洗係佐敦西餐廳食5道菜晚餐, 味道唔係差, 份量夠飽, 仲係有人serve, 同free magazines任睇, 真係想點??? 去大家樂都冇咁多野食呀! 初初驚份量因小服務差而只買一張, 早知係咁買多幾張團購券啦, 因為佢地真係一間小有做團購份量足服務好既良心餐廳呀! 餐廳老闆, 你真係值得人尊敬呀!!!