2019-09-05 1048 瀏覽
以前就食開午餐西式的船長,估唔到依家晚上就搖身一變,做左一間放題式餐廳睇返價錢就係正常價,而且係爐端燒加火鍋兩種食法惠顧滿2位就送個海陸空機燒,同埋HAAGEN- DAZS可以任食呢2個就已經係個賣點吧前菜就可以自己可以出去拎既唔怕要等服務員送上黎,等好耐同樣有一點就係佢地有提供菠蘿,咁我地就可以燒菠蘿,有種BBQ的感覺除左HAAGEN- DAZS皇牌之外,仲有提供雀巢、阿華田甜筒、韓國冰棒等等種類都幾多下,只可惜相信HAAGEN- DAZS的吸引力大於一切~~ HAHA生根、韓國拉麵、烏冬岩曬班食極都唔飽的人菜類有娃娃菜、生菜、金針菇....除左肉食,都有其他選擇我地因為叫左沙爹湯底,當然就拎左D比較索湯汁的響鈴、炸魚皮同埋各種類的丸類,竟然有鮮淮山其實鮮淮山都幾正,少少地索到湯汁,又唔會好似薯仔同南瓜咁,好快就散左呢個就係海陸空機燒,當中有蝦、鮑魚、蠔、蜆、魚腩估唔到起元朗食放題送既野都唔差喎~~第一次放題會有埋燒物,自己睇火慢慢燒海鮮都算為新鮮,份量都多燒物由於有店家醃製,所以味道都一定有保證重點的肉類,叫左三轉都依舊咁多,絕對無HEA你LAST,有雪糕外,更有我地大愛的燒菠蘿
睇返價錢就係正常價,而且係爐端燒加火鍋兩種食法
呢2個就已經係個賣點吧

前菜就可以自己可以出去拎既
唔怕要等服務員送上黎,等好耐

生根、韓國拉麵、烏冬岩曬班食極都唔飽的人
菜類有娃娃菜、生菜、金針菇....除左肉食,都有其他選擇

我地因為叫左沙爹湯底,當然就拎左D比較索湯汁的響鈴、炸魚皮

同埋各種類的丸類,竟然有鮮淮山

呢個就係海陸空機燒,當中有蝦、鮑魚、蠔、蜆、魚腩
估唔到起元朗食放題送既野都唔差喎~~

第一次放題會有埋燒物,自己睇火慢慢燒

海鮮都算為新鮮,份量都多

燒物由於有店家醃製,所以味道都一定有保證

重點的肉類,叫左三轉都依舊咁多,絕對無HEA你

LAST,有雪糕外,更有我地大愛的燒菠蘿
2019-08-26