2021-12-09
一向都係一隻食肉獸嘅我今次嚟到銅鑼灣行街到攰攰哋 當然要去食呢間朋友介紹既日本燒肉啦🥩一入到門口已經覺得餐廳好refresh好吸引啦⚡️餐廳環境舒服寬敞舒適 二人都有卡位 私隱度爆登啱曬同朋友一邊食飯一邊傾計🗣💬我地就叫左B餐任食的燒肉,有10種燒肉種類,有豚肉雞肉,又有我最鍾意的帶子海鮮!Course B: (Weekdays | $398 / Fri - Sun | $448)(需加一服務費)餐廳裏面的沙律🥗、飲品🍹、甜品🧁都係任添 款類眾多 無咁大個胃都食唔曬🤫多元飲品有新鮮果汁同茶☕️特別係佢地既金桔美人水同粉紅檸檬梳打都好好飲 配燒肉一流👍🏻😋 亦有多款種類汽水🥤客人可以任拎任飲🤣頭盤係燒肉海鮮船⛴🤘🏻咁多件牛肉入面 最鍾意食佢地既牛舌啖啖肉味除咗牛舌之外 薄灸牛肋肉真係要一試 我哋都搞搞花臣用薄灸牛肋包金菇😋😋仲有呢款掛係到大大塊👉🏻薄灸牛里脊肉 牛如其名真係超薄 油脂分布平均 食落真係幸福爆棚😚海鮮都有驚喜✨帆立貝好鮮甜 我哋都order左好幾轉😺墨魚好出色😋😋多汁鮮甜佢地吉烈蠔🦪熟食都係熱辣辣 鍾意食蠔的我都覺得十分美味!任食的甜品都好有誠意架!有布丁啫喱、自助雪糕bar、
一入到門口已經覺得餐廳好refresh好吸引啦⚡️
餐廳環境舒服寬敞舒適
二人都有卡位 私隱度爆登
啱曬同朋友一邊食飯一邊傾計🗣💬
(需加一服務費)
有新鮮果汁同茶☕️
食落真係幸福爆棚😚
海鮮都有驚喜✨
帆立貝好鮮甜 我哋都order左好幾轉😺
墨魚好出色😋😋多汁鮮甜
佢地吉烈蠔🦪熟食都係熱辣辣 鍾意食蠔的我都覺得十分美味!
任食的甜品都好有誠意架!有布丁啫喱、自助雪糕bar、全部日本進口嘅雪糕雪條😻😻