2022-10-02 106 瀏覽
同朋友喺銅鑼灣利舞臺食飯~ 餐廳lunch set 有星期一至五套餐~ $108 超級抵食~ 仲送雪糕或者飲品!咁啱我哋星期三去食所有就選左一個星期三套餐啦~ 星期三套餐有和風一口牛肉~ 竹輪天婦羅沙律,時令魚壽司拼加州卷同埋山菜湯蕎麥麵~ 最後仲揀咗個雪糕和風一口牛肉好香口,仲有炆到好林嘅蘿蔔同埋冬菇~ 竹輪天婦羅好香脆!同埋沙律一齊食幾爽口!壽司都好新鮮!仲有買蕎麥麵暖胃~ 哈根達斯焦糖餅雪糕真係好好味!食完成個餐有雪糕點綴真係好幸福!餐廳仲有好特別嘅釜飯,喺餐廳門口就見到一個一個既釜飯好似日式煲仔飯咁燉緊~我地叫左廣島蠔釜飯同埋三文魚釜飯~ 每個釜飯上既時候仲有小漏斗,小漏斗流完之後打開蓋就岩岩好~ 仲有醬汁可以配埋落去個飯到食~ 廣島蠔同三文魚都好新鮮!好好味~ 餐廳環境坐得好舒服,日式裝修座位間隔舒服!
同朋友喺銅鑼灣利舞臺食飯~

咁啱我哋星期三去食所有就選左一個星期三套餐啦~

和風一口牛肉好香口,仲有炆到好林嘅蘿蔔同埋冬菇~
竹輪天婦羅好香脆!同埋沙律一齊食幾爽口!

廣島蠔同三文魚都好新鮮!好好味~

餐廳環境坐得好舒服,日式裝修座位間隔舒服!