2025-06-07
星期六上午10點左右,不需要等位,店舖不大,內有兩張高身枱,3-4張普通枱,面積雖然不大,但感覺十分舒適,沒有壓迫感~Cafe嘅餐牌係用相簿形式展示,好特別,感覺好有心機~ 我哋叫咗兩個all day Breakfast ,一杯凍嘅美式咖啡 同一杯熱法國伯爵茶鮮奶咖啡,總共360幾蚊。在等候食品期間,見到有唔少熟客,外賣咖啡同西式包點,店舖都好快滿座。由於係小店形式經營,需要等候,大約10分鐘左右,就已經送上食品,比預期中快~All day Breakfast 有半個 bagel、腸仔、茄汁豆、🥗三文魚沙律、🍳黑松露炒蛋、🧀🍄🟫焗芝士大啡菇,所有食材都十分新鮮!!黑松露炒蛋,黑松露味濃郁,炒蛋滑身,唔會太膩,恰到好處,熱辣辣,好好食~ 🥯質地剛好,不會過分硬身,些少鬆軟~ 🧀🍄🟫熱熔芝士配大啡菇,大啡菇🍄🟫新鮮又juicy ,質地厚身有口感,味道一流! 煙三文魚十分鮮味,配上新鮮沙律菜,感覺好清新🥗All day Breakfast份量睇落唔算好多,但已經食到好飽,係令人感到好滿足嘅早餐!感覺到小店製作嘅用心❤️熱法國伯爵茶鮮奶咖啡☕️:咖啡上的泡沫好飽滿,拉花好靚,咖啡味濃,其後
Cafe嘅餐牌係用相簿形式展示,好特別,感覺好有心機~
熱法國伯爵茶鮮奶咖啡☕️:咖啡上的泡沫好飽滿,拉花好靚,咖啡味濃,其後帶出淡淡的伯爵茶味,伯爵茶味唔算好突出,這個配搭很特別
週末可以喺一間咁舒適嘅Cafe,休閒食個豐富又新鮮嘅早餐,令一天有個美好的開始~😌😄
熱伯爵茶鮮奶咖啡
All day breakfast