2019-07-30 21 瀏覽
今日同朋友嚟到西環,想搵一間舒服啲嘅Cafe傾吓計,行到保德街見到都有幾間Cafe,呢一間感覺最舒服。大玻璃門面令到自然陽光可以滲入,環境好舒服,傾吓計打下卡最啱~ 哈哈!因為自然光影相靚啲😆 同埋Cafe嘅員工除咗禮貌好好之外,你就算坐幾耐佢都唔會打擾你,同朋友傾吓計Hea下啱晒~呢度嘅食物選擇唔算多,不過幾樣都幾吸引,今次揀咗toast同好貪心既 all day breakfast!煙三文魚同埋煙肉都OK,牛油果同埋山菜好新鮮。食到有d膩既時候,再食原本配多士既homemade earl grey jam,味道酸酸甜甜,又滲出淡淡既earl grey味道既腌製蘋果粒,好清新嘅感覺叫咗一杯咖啡,咖啡面拉咗天鵝嘅圖案,好靚❤ 呢間Cafe除咗咖啡之外仲有好多選擇,好岩唔飲咖啡嘅朋友