2023-12-21 288 瀏覽
哈囉大家!今日就來到這間話題嘅餐廳大快朵頤一番😋食得好滿足呀!首先,兜口上嘅黑松露野菌螺絲粉,啲蘑菇好香口,黑松露嘅香氣真係撲鼻而來!螺絲粉雖然啲啲硬淨,但滋味真係一流,繼續嗌餐!遺憾嘅係海南雞今日唔撞埋,但嘜仔嗰啖咖喱豬扒飯,啲豬扒吉列得嚟唔會太肥膩,同啲咖啡甜味咖喱湯汁真是絕配!轉過頭來,個焗乳酪火腿石斑飯,呢個真係五星級推介!焗至金黃嘅乳酪火腿,口感滑溜溜嘅石斑,加埋酸酸甜甜嘅沙律醬,正喎!最後,係凍奶茶嘅時間,香滑得黎還幫我消暑,滿足到我個甜蜜蜜嘅味蕾!啲員工服務又好,加上食物質素俾力,真係一個抵讚嘅午餐選擇!飲完最後一啖奶茶,開開心心返工去!下次再試下其他招牌,期待下一餐!👍🏻🍝🐟