2020-09-14
今日小妹同朋友去左一間樓上貓貓黃色小店到食晚餐😊, 入餐廳前需要帶好鞋套同消毒好, 一入到去就已經見到好多貓貓周圍穿梭巡視業務😂, 餐廳空間幾大容納到幾多人, 期間d貓貓仲會不定時嚟探望下你😄 餐廳提供左好多小食🍟主食🍕🍝特色飲品🍹同set dinner🍱等等……小妹同朋友就揀左個2人set嚟試下😊400次朱古力🍫400次嘅威力實在太大😄, 自400次咖啡出左之後方間都出現左大量嘅改量版同唔同口味選擇!上層係打好左400次嘅朱古力, 而下層就係牛奶🍼, 上層嘅朱古力味道濃郁口感棉密, 同牛奶搞拌之後口感變得更細滑,奶味相當濃郁😊!棉花糖曲奇雪糕朱古力🍫朱古力味比400次朱古力更濃郁☺️, 加埋煙煙韌韌嘅棉花糖更有口感, 配埋曲奇味雪糕🍪🍦, 感覺相當邪惡😈但好滿足😂!是日餐湯:南瓜忌廉湯🥣忌廉湯口感順滑, 南瓜味幾濃厚!是日沙律🥗滋味2人小食拼盤小食拼盤跟set只需要加28蚊😊入面有紐西蘭魚寶🐟, 爆谷雞塊🐔同脆薯🥔, 熱辣辣脆卜卜而且份量亦不少呢😆!三重芝士肉醬意大利麵🧀🍝肉醬同意粉比例⚖唔錯, 意大利粉煮得岩岩好, 加埋三重芝士十分滋味!西班牙燒烤醬烤大豬肋骨🐖豬仔骨份量算多, 成條
400次朱古力🍫
奶味相當濃郁😊!
棉花糖曲奇雪糕朱古力🍫
是日餐湯:南瓜忌廉湯🥣
忌廉湯口感順滑, 南瓜味幾濃厚!
是日沙律🥗
滋味2人小食拼盤
三重芝士肉醬意大利麵🧀🍝
西班牙燒烤醬烤大豬肋骨🐖
豬仔骨份量算多, 成條骨都怖滿左燒烤醬幾入味! 薯蓉口感幾滑, 黃色翠玉瓜🥒咬落去好juicy, 味道亦唔錯!