上個禮拜五同朋友嚟食放題唔知揀邊間樓下買傳單嘅哥哥叫我試吓上嚟食😂 仲要做返個九五折俾我地 咁聽到梗係即刻去試吓睇吓好唔好食 😍 上到去之後原來個場都幾多人 樓上啲同事好好 !!見到我哋一出lift門就即刻同我哋打招呼 禮貌來講我比滿分 💯💯一坐到低之後有張紙仔俾你寫刺身🍣同埋要咩火鍋 🥘仲有啲優惠送返俾我哋 一個價錢包晒咁多嘢其實真係好抵 不過要試吓先知好唔好食 落單冇10分鐘個枱面已經滿到擺唔到嘢 🤣首先嚟咗個生蠔🦪同埋海膽 生蠔來講真係好新鮮 好肥美多汁 然後個海膽令我出乎意料 因為喺其他餐廳我會食到浸苦澀味 😋😋但呢度嘅海膽真係好鮮甜 而令我令我出乎意料嘅食物竟然係平平無奇嘅烏冬 佢個湯底係豬骨湯底第一啖飲個湯真係好暖胃 真係熬出嚟二唔係味精湯 🫣而個烏冬唔會過軟或者過硬 估唔到黎食放題最給精就係嗰碗烏冬 🍜其他熟食都好好食尤其是係呢個廣島蠔同埋天婦羅炸得啱啱好燒得啱啱好 炒通菜真係好有鑊氣 🥬刺身都十分新鮮 🍣一個價錢包晒咁多嘢食真係好抵 食飽之後甜品佢都好多甜品俾我哋選擇雪糕都好多種類 🍰🧁🍦不過真係太飽啦我哋最後都係食唔落 唯一美中不足嘅係烏龍茶冇凍嘅烏龍茶 🍵希望茶類嗰方面會有番凍飲 同朋友食過返尋味下次一定會繼續黎食❤️❤️
海膽生蠔
烏冬