2023-12-06 74 瀏覽
今次試下任食串燒,環境唔錯和闊落,獨立男女廁,抽風系統非常好,一路燒一路食完全沒有感覺倒煙味,個串燒爐係用發熱線發熱的,所以燒出嚟嘅食物都燒得好均勻,店員都很好,會教你怎樣燒,燒幾耐,點樣燒先最好食,好貼心,我哋嗰日早去,所以冇乜人,之後都爆場了,如果想食串燒記住訂位啦 😉佢有好多唔同嘅食物,有串燒的,有網燒的,亦有炸物,呢啲都係用 QR code落單,另外出面還有自助甜品櫃,蔬菜櫃和飲料櫃,真係應有盡有前菜有生菜沙律,中華沙律,螺肉,全部都細細兜,不用怕會好多,亦都可以食多幾款一路食前菜一路點了一些串燒和炸物,點了牛肋條,豬頸肉,牛丸,芝士腸,牛舌,海蝦,多春魚等牛舌係我嘅重點推介,厚切軟熟,美味佳品 😁網燒有生蠔,青口,羊架,牛柳片,雞翼等炸物有鵪鶉蛋,牛肉可樂餅,芝麻波波,榴槤波波,墨魚角,吉列蝦等炸物炸得很好,火喉和顏色均勻,炸皮唔會太厚剛剛好,師傅有料到 👍🏻 我的重點推介係榴槤波波裏面真係淡淡榴槤汁,真係好回味還有不少菜嘅選擇: 有雜菌菇,牛油粟米,意大利瓜等食物還有很多不能盡錄,想知道更多去食下啦 😆飲品都好多選擇: 有自家製的薏米檸檬水,花茶,汽水,啤酒 我哋就飲了薏米

牛舌係我嘅重點推介,厚切軟熟,美味佳品 😁

網燒有生蠔,青口,羊架,牛柳片,雞翼等

還有不少菜嘅選擇: 有雜菌菇,牛油粟米,意大利瓜等

食物還有很多不能盡錄,想知道更多去食下啦 😆
飲品都好多選擇: 有自家製的薏米檸檬水,花茶,汽水,啤酒

我哋就飲了薏米檸檬水,因為串燒熱氣可以降下火,帶一點檸檬酸味可以更開胃 😄

甜品有牛奶公司雪糕: 味道有香芋,雲呢拿,朱古力和芒果,還有啫哩,泡芙,另外亦有串燒棉花糖,棉花糖簡直忍唔到口,食了4-5串 😍