2023-03-03 13 瀏覽
我和朋友去尖沙咀行街,所以打算去厚福街食個lunch先,見到這間餐廳可以自己煎和牛漢堡扒,幾得意,便入去試下。我叫了一個二人套餐,套餐分別有菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)、芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)、芝士泡豚丼飯及兩杯特飲。所有和牛漢堡扒都配上一塊熱石給我哋自己煎,我哋怕熱石凍了,所以密密煎,服務員見到,仲好細心甘提我哋,熱石凍了會幫我哋換,可以慢慢煎,服務很好。味道方面,和牛漢堡扒煎到焦香,配上菠蘿的清甜,味道剛剛好;而且可以自己控制生熟、厚薄度,又幾有趣;而芝士配和牛亦都很夾,再配上泡豚丼飯,解和牛的油膩感。另外,套餐有配沙律同湯及兩杯野飲,野飲我哋叫了西柚特飲及金橘檸檬特飲,特飲都很大杯,而且很清爽。整體係一次不錯體驗,下次再來食過。

整體係一次不錯體驗,下次再來食過。