餐廳: 海港酒家
資訊:

2021-10-22 1971 瀏覽
飲茶要洗碗筷飲茶要洗碗筷飲茶要洗碗筷重要既事要講三次一坐低,枱面隻碟有大大塊漬,我估係鳳爪果d汁掛,佔左隻碟三分一咁大既漬,亞姐都可以睇唔到,出色兩壺茶飲完,連壺水都飲曬,三壺野開曬蓋都冇人黎加水,出色個客自己行去加水,d亞姐見住個客自己加水都唔識話黎幫手既,出色食完d點心,想搵人幫手收隻碟啫"我出餐嫁!!唔係收碟嫁!!"🌞對唔住囉,得罪左你出色成餐真係好出色👏🏻👏🏻👏🏻野食都ok既係個奶黃包層皮爛左啫,其他都正常既諗起開頭果隻碟,自己食完冇肚屙,廚房佬應該算係咁啦。。。不過給知客亞姐的話:下次你問清楚人先帶位啦,咁咪唔洗你派c區枱比人,然後人地唔知果到係C區,填紙仔又比你少啦Ps.d點心好夠味啊,飲完餐茶,全日都好口渴,飲左好多水,健康啊👍🏻
重要既事要講三次
兩壺茶飲完,連壺水都飲曬,三壺野開曬蓋都冇人黎加水,出色
食完d點心,想搵人幫手收隻碟啫
"我出餐嫁!!唔係收碟嫁!!"
🌞對唔住囉,得罪左你
出色

成餐真係好出色👏🏻👏🏻👏🏻

野食都ok既
係個奶黃包層皮爛左啫,其他都正常既
諗起開頭果隻碟,自己食完冇肚屙,廚房佬應該算係咁啦。。。

2021-10-22
其他