2022-11-01
💓💓天氣涼咗食乜好💓💓≡≡≡≡💰價錢&食物🍚≡≡≡≡➪價錢中規中矩,連舖頭名都叫臘味煲仔飯,咁就要試吓啦😂$158 我本人比較少食臘鴨,內儉少讚食物嘅呀哥話啲肉幾好食😋大家可以信佢🤣臘腸都唔錯㗎~➪ 四季豆乾焗雞菌菇$88又幾好食😋份量啱啱好清晒,而且都辣辣地㗎,如果唔食得辣嘅話記住同侍應講呀~➪沙茶鮮淮山排骨煲$148❤️阿哥話鑊氣唔夠,味道中規中矩。我覺得啲排骨唔錯,炒到個沙茶醬汁完全覆蓋住排骨表面,肉質幾嫩滑。三色椒加埋淮山一齊炒❤️➪茶介$15位,全單要加一≡≡≡≡≡💭改善空間💭≡≡≡≡≡➪希望餸菜、煲仔飯火候再勁啲,食得到嘅鑊氣味就最正啦😛😛≡≡≡≡≡ 📍地點評論📍≡≡≡≡≡➪呢個地方對我講有啲遠😂因為我認知嘅「佐敦」係近佐敦地鐵站,呢間餐廳係近柯士甸地鐵站🚉因此我由佐敦地鐵站行過嚟都要15分鐘🤣≡≡≡≡≡🏅環境優美🏅≡≡≡≡≡➪驅使我選擇呢間餐廳嘅係因為見到佢環境好優雅舒服😌有別於傳統廟街嘅街邊煲仔飯~收工又想坐得舒服啲同呀哥吹吓水😛≡≡≡≡ 🎁臘味禮品包🎁 ≡≡≡≡➪臨走嘅時候見到佢近收銀處有個乾貨櫃,就問吓老闆呢度咩野多人買?問完就比老闆燒咗,買咗佢哋手工制,採用俄羅斯麵粉
≡≡≡≡💰價錢&食物🍚≡≡≡≡
➪茶介$15位,全單要加一
≡≡≡≡≡💭改善空間💭≡≡≡≡≡
➪希望餸菜、煲仔飯火候再勁啲,食得到嘅鑊氣味就最正啦😛😛
≡≡≡≡≡ 📍地點評論📍≡≡≡≡≡
≡≡≡≡≡🏅環境優美🏅≡≡≡≡≡
≡≡≡≡ 🎁臘味禮品包🎁 ≡≡≡≡
➪臨走嘅時候見到佢近收銀處有個乾貨櫃,就問吓老闆呢度咩野多人買?問完就比老闆燒咗,買咗佢哋手工制,採用俄羅斯麵粉製成嘅手工空心掛麵$39😛200g😆😆
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
💰價格參考💰