2019-05-11
其實這裡真係一個唔錯嘅地方,位置環境都唔差,一落車行過少少就到,行完商場轉個灣就到,而且服務同價錢都十分合理!今晚同朋友到這裡吃晚餐,這裡燈光柔和夠晒氣氛,久不久都會到這裡!餐牌上看上了前菜嘅黃金手工蟹波配菠蘿酸忌廉$128,三個蟹肉炸成嘅蟹肉球,咬開外香內脆,充滿蟹肉,配埋個菠蘿味嘅忌廉入口更加開胃醒神!主菜就係脆炸德國咸豬手配蜜糖芥末醬$278,大大隻,廚師還已經切開,豬皮十分之香脆,入口真係卜卜聲,而個豬肉入口軟熟,加埋個蜜糖芥末醬及酸菜入口味道更濃更出!而個墨汁海鮮意大利飯$208亦十分出色,出面放滿了青口同鮮蝦,而墨汁飯內還有墨魚圈,帶子等海鮮,材料十足,飯身軟熟入味,份量十足!飲品亦十分多元化,有酒精類選擇亦有非酒精嘅選擇,我就點了杯Mr.Cool$68,荔枝肉加埋薄荷葉同埋梳打入口清新,還有新鮮荔枝肉入口!最後加埋個甜品心滿意足$108,一個甜品拼盤,絕對推介,一塊板上放了不同嘅甜品,有馬卡龍、有朱古力brownie、朱古力撻、同埋個杏脯慕絲蛋糕,而上面亦撒了些金薄,就咁望已經覺得好有貴氣,甜品入口唔會太甜味道適宜,個人最喜歡就係個朱古力撻,朱古力味道夠晒香濃,正!整體十
整體十分滿意,服務及食物都感覺良好!