(非會員)
2007-10-11 2 瀏覽
同同事食6點o個段時間,我地5點10已經去到,個老闆非常好客,係咁同我吹水,重話俾d焗三文魚我地試,係唔另外收錢既,o個碟野都ok唔錯,幾滑. 整體d野食唔係話勁正,我覺得同一般既放題無乜太大分別,價錢都算係貴左d.除左三文魚生外...重有蝦..但無得你畫架,要你自己問老細佢先寫俾你...唔知點解!? 可能貴d掛...我覺得最好食既都係雪糕,咁就死啦...食日本野最好食雪糕.. 呢間野主要係食串燒同魚生,串燒有好多樣野,真係乜都有得燒,但我有兩串多春魚居然無春!! 後尾同事再叫就有春喎!? 真係呢... 呢間野入到去呢...真係有一陣味架,但係坐耐左就唔覺囉. 我覺得漏單問題唔係咁大喎,好多野都齊,就算遲黎都好少會漏,但食物既味道真係要改善少少喇!