⍥ 胡椒芝士貝果大大個肚臍窿脹卜卜好可愛🥰只賣十幾蚊,未食印象分已經加唔少🤭第日只用微波爐叮熱,口感軟熟似麵包,無正宗bagel既拉扯力咁強,係我喜歡既口感!芝士唔吝嗇,佔左包包九成左右,帶點小刺激既胡椒味亦相當出眾,各方安守本分毫無喧賓奪主既意思,絕對係好椒好芝好香好味👍🏻👍🏻💓⍥ 無花果鬆餅原本見到鬆餅我都ok鎮定,但一見到無花果!!🥰🥰🥰omg零抗拒力立即!正正方方聞落幾香,第日微波爐加熱,食落奶味唔算好強👍🏻雖然無遮蓋到牛油香,但我都略嫌唔夠出🤨口感幾乾身唔黏口,都見到一粒粒無花果,整體未夠滿足我,但一試亦無妨。⍥ 短棍法包阿娘喜歡法包,所以買左條短棍孝敬佢🤣🤣食前鍾意用pan烘烘,口感無一般法包咁硬脆,而且唔會韌幾岩我,但鍾意食法包既人,即係我阿娘就嫌佢拉扯力弱雞啲,我搽左啲無糖黑芝麻醬👍🏻👍🏻簡單又好味!!

⍥ 胡椒芝士貝果

⍥ 無花果鬆餅