2021-10-27 140 瀏覽
早排朋友生日 見呢間餐廳成日係OpenRice彈出嚟就諗住試吓啦第一眼就比甜品brownie吸引咗 決定一陣一定要叫份嚟試吓啦然後睇一睇main menu 好快咁揀咗幾樣 包括佢signature嘅糖心蛋同牛 仲有豬扒 西班牙海鮮燉飯 同埋薯條首先要講佢個蛋 未食過咁硬既糖心蛋 令我諗起台灣既鐵蛋 但我唔係要依啲啊!🤧 然後到個牛 份量少到嚇親我😵‍💫 但佢係幾好食嘅 只係三百幾蚊得兩舊咁🤧豬扒無咩豬味 只係因為有朋友唔牛先會叫呢個🙈好普通🙈到個海鮮燉飯🤧🤧🤧🤧 一定要講嘅係 佢menu話二人份 所以成三百幾蚊🤧 佢一上碟我地都呆晒 我一人都可以輕鬆Ko😵‍💫 所謂既海鮮主要都係嗰兩隻大蝦同帶子 質素普通唔覺得特別 但份量係少到🤢 又比打手呃咗 完全唔建議去食 呢個價錢 大把好啲既選擇😵‍💫

豬扒無咩豬味 只係因為有朋友唔牛先會叫呢個🙈好普通🙈

糖心蛋