2017-04-27
黎到韓式放題, 當然咩都唔放過一次過劃哂咁多隻肉佢但係作為一個精明既食家, 當然唔可以咁做因為每個人既肚都有限, 所以今次我就幫大家總結左有咩係必點既!!烤鰻魚想不到在這也能吃到鰻魚!! 一上桌既時候就見到佢同平時係日式餐廳食到既鰻魚一樣, 有蒲燒汁係上面, 但呢次係自己燒, 到底味道差幾遠? 由於從來都未試過燒既關係, 所以試燒左一兩隻就已經知道個SKILL就係唔可以一次過放太多, 因為鰻魚好易熟, 只要燒一陣就OK, 平時食一盒鰻魚飯都已經差不多要成百蚊, 呢到可以任食, 而且質素係中上既!! 即刻抵番特級豬頸肉呢個真係每次都必點, 一黎易燒, 二黎口感爽口彈蛋, 唔會怕燒到硬哂呔咁, 但呢個會比較淡味, 所以可以點埋醬油或者辣醬一齊食個口感更佳烤LA牛排骨咁多隻牛肉入面我最推薦係呢個, 一黎佢夠大塊, 好易就睇到佢熟未, 二黎佢有少少似牛扒既感覺, 牛味會相對重D, 所以味道都係中上既!! 大大塊燒完一面到另一面, 輕鬆!!海鮮純豆腐辣湯湯方面我覺得呢隻真係唔錯, 一黎大大碗, 二黎佢個味道會係有少少辣味, 係等緊食燒肉既時候食會有少少開胃既感覺, 而且D豆腐係超級軟滑, 要非常
但係作為一個精明既食家, 當然唔可以咁做
湯方面我覺得呢隻真係唔錯, 一黎大大碗, 二黎佢個味道會係有少少辣味, 係等緊食燒肉既時候食會有少少開胃既感覺, 而且D豆腐係超級軟滑, 要非常小心咁夾佢出黎, VERY GOOD!
係可以免費無限任FILL既爐邊蛋, 除左普通咁等佢自己燒熟之外, 仲可以自己加不同既材料入去, 造一個獨特既蛋料理!!, 而我就鐘意當佢係炒蛋咁撈黎食!! 不過大家記住要留意番D蛋唔好過熟, 否則就會好硬好老, 變得唔好食架喇
鮑魚