2023-09-13 5 瀏覽
上星期放咗工突然間burger癮起,去咗銅鑼灣試一間bookmark咗好耐嘅burger店,佢位於time square附近,都幾易搵!店舖雖然較的色,但成間舖都充滿住歐陸古堡風,喺呢個環境下食burger別有一番風味🤣🔸 Wagyu Burger $139/combo我嗌咗好signature嘅和牛漢堡,呢個價錢包埋薯條,薯條係幼薯嚟,味道正正常常,如果份量多啲會更好😌 而burger勁大個,包身輕輕烘過,口感唔錯,而和牛扒就幾厚身下,食落充滿肉汁☺️ 如果舊肉再煎得香口少少就更正!🔸 Exotica Cheesy Burger $149/combo而男友就嗌咗呢個超芝士burger🧀 塊肉厚身啲之餘,仲比兩種唔同嘅芝士包住😝 實在太邪惡!除咗多啲芝士同塊肉香口啲之外,其餘嘅配料都係一樣,我就prefer食呢個多啲😌🔸 Coconut White $49雖然賣相就差咁啲🤣 但飲落啡味同椰子味都好出好香,其實都唔錯👍🏻🔸 Iced Coconut $49呢杯椰青水定價就相當進取🫢 不過間唔中一次就算,下次應該都係嗌返咖啡汽水會較好~👉🏻follow埋我同你一齊搵更多好嘢食😋

🔸 Wagyu Burger $139/combo

🔸 Coconut White $49