2019-07-29 74 瀏覽
我知道已經開咗好耐㗎啦,等到今日終於都食到~!!一早book定枱,坐低嘅時候店員話今日多人限定時間90分鐘,到90分鐘後如果客未滿可以繼續坐,我望吓周圍,都唔係好多人姐算~我食嘢快唔緊要呢杯冰茶好清甜,又夠凍,茶味唔濁加上淡淡嘅菠蘿味,好好味我叫左少甜Guacamole冇味道,芝士味道亦吾突出,好一般肉裡嫩滑,炸得好好,吾乾身,可以沾少少barbecue sauce 一齊食更可口,絕對唔需要沾太多,因為醬汁比較濃味,會影響到食雞肉嘅滋味我覺得塊牛肉麻麻哋,好似冇牛肉嘅味道咁,口感係好食嘅,肉質鬆軟,反而鵝肝好香口,一咬D油好似爆出黎咁配埋芝士頂呱呱終於都明白點解有咁多菜,個包都真係好漏🤣龍蝦新鮮爽口如果再大隻啲就好啦~唔夠我食基本上係幾好食我會再嚟食唔同嘅包
我知道已經開咗好耐㗎啦,等到今日終於都食到~!!
算~我食嘢快唔緊要
Iced  pineapple  fruit  tea

呢杯冰茶好清甜,又夠凍,茶味唔濁加上淡淡嘅菠蘿味,好好味
我叫左少甜
Guacamole cheese fries

Guacamole冇味道,芝士味道亦吾突出,好一般
Chicken  strips  with  honey  barbecue  sauce

Double  foie  gras  beef  burger

終於都明白點解有咁多菜,個包都真係好漏🤣
Lobster  on green

龍蝦新鮮爽口