2022-08-09
由你點飲品就已經笑死😆1飲品:攞你命三千,粒🤣雜果 、檸檬汁 、蜜桃汁 、紅茶 2飲品:多一士不如少一士🤣(沙冰)士多啤梨 、乳酪 、糖漿 、檸檬汁 3前菜:凱撒沙律🥗材料:煙肉 、羅文生菜、巴瑪臣芝士 、麵包粒 。羅文生菜好新鮮爽脆,菜上面灑滿巴瑪臣芝士,煙肉同麵包粒,清清地嘅沙律。4主菜:牛油汁白酒大蜆意粉🍝大蜆 、洋蔥 、蘆筍 、香草 、蒜片 、牛油 呢個牛油汁唔膩,亦好香,捲埋意粉食,每一啖都好滋味,蜆肉都好多,成個碟鋪滿晒蜆肉,食到舔舔脷。5巴瑪火腿火箭菜薄餅🍕巴瑪火腿 、火節菜 、黑松露蜜糖醬 、芝士 ,至愛超薄嘅餅皮,焗到脆卜卜,重有芝士嘅拉絲🤤食落重有一點點蜜糖的甜,成件事好正。6)(甜點法國直送)焦糖朱古力脆脆三重奏配伯爵茶雪糕(每日限量供應)🍨呢個甜點好食,但唔太覺得有脆脆,伯爵茶雪糕就好味。7招牌奶蓋瀑布蛋糕打卡啦⋯⋯甜點:玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布🍧撕下膠膜就流出奶蓋瀑布,真係好正。8飲品:阿婆的秘密🤣(沙冰)新鮮蘋果 、蘋果蜜 、檸檬汁 、紅茶 9飲品:戀愛預告🤣玫瑰花蜜 、荔枝汁 、蝶豆花 、梳打水 、雪糕 總括4款飲品都好飲👍👍👍
1飲品:攞你命三千,粒🤣
雜果 、檸檬汁 、蜜桃汁 、紅茶
2飲品:多一士不如少一士🤣(
沙冰)
士多啤梨 、乳酪 、糖漿 、檸檬汁
3前菜:凱撒沙律🥗
材料:煙肉 、羅文生菜、巴瑪臣芝士 、麵包粒 。
4主菜:牛油汁白酒大蜆意粉🍝
大蜆 、洋蔥 、蘆筍 、香草 、蒜片 、牛油
5巴瑪火腿火箭菜薄餅🍕
巴瑪火腿 、火節菜 、黑松露蜜糖醬 、芝士 ,
6)(甜點法國直送)焦糖朱古
力脆脆三重奏配伯爵
茶雪糕(每日限量供應)🍨
呢個甜點好食,但唔太覺得有脆脆,伯爵茶雪糕就好味。
7招牌奶蓋瀑布蛋糕
打卡啦⋯⋯
甜點:玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布🍧
撕下膠膜就流出奶蓋瀑布,真係好正。
8飲品:阿婆的秘密🤣(沙冰)
新鮮蘋果 、蘋果蜜 、檸檬汁 、紅茶
9飲品:戀愛預告🤣
玫瑰花蜜 、荔枝汁 、蝶豆花 、
梳打水 、雪糕
總括4款飲品都好飲👍👍👍