2020-10-02 149 瀏覽
果日lunch time 老細話要做review,佢話想試吓呢間就叫我Book。聽到佢話請我食日本嘢,都知有好事發生!好彩我地有book位,因為去到嘅時候門口已經企滿左人。黎到呢間餐廳,當然會畀石板燒吸引住。但我地係做review,食到一身燒肉味翻去都唔係咁好。於是,我地叫左一個西京燒、刺身定食。每個餐點都配左一碗飯,珍珠米配煮得軟儒嘅糙米,好飽肚😂😂 我好鐘意個西京燒,鱈魚肉質嫩滑,唔會太重醬酒味😇呢個西京燒真係食到我停唔到口,唔使送飯都好味。至於佢個魚生,我個lead話都算新鮮,佢特別鍾意食油甘魚,話非常鮮甜!下一次黎可以試下佢地嘅魚籽飯,睇佢地Sticker,魚籽多到滿瀉,睇到流口水🤤🤤🤤