2021-06-06 87 瀏覽
為咗安慰我翻工疲累既心靈,決定要喺返工前係食一個豐富早餐!🥣餐廳嘅環境令人好放鬆🥰 地下鋪咗綠色草皮🍃、四周亦都擺滿花💐(雖然係假嘅haha🤪)最近好似都見到好多人喺呢間餐廳度食早餐🧐不過多數啲相都係食乳酪碗,可能因為影相出嚟會靚啲?🤣 但我朝早都係習慣食熱食👉🏻👈🏻所以今次我order左巴馬火腿野菜牛角包🥐($42) 同埋熱既玫瑰鮮奶咖啡($44)🌹 佢個牛角包真係烘得好脆!同巴馬火腿夾埋一齊食真係好好味😼 杯咖啡特登叫咗佢少甜,咁樣玫瑰味就唔會蓋過咖啡嘅香味,不得不提佢地既泡沫好綿密👍🏻👍🏻買單嘅時候,老闆同我講,原來平日星期一至五,如果有order到主食,就可以優惠價$25轉飲$40以上嘅特色咖啡☕️

2021-05-21
5 分鐘 (堂食)
早餐