2021-10-30
餐廳環境都幾有特色,有美式風情feel 。兩個人唔想諗咁多就叫咗個二人套餐。佢二人套餐包一個海鮮袋,一個小食,一個主食,仲有兩杯嘢飲。脆炸雞翼配BBQ sauce 一碟有五隻雞翼,再配上蔬菜條。雞翼係炸得好脆,bbq sauce 係永無失望既sauce ,不過除咗Bbq 食辣嘅朋友可以試吓佢自家製辣粉或者魔鬼汁。Seafood combo 佢可以揀三款海鮮再配上自選醬汁。今次我哋揀咗海蝦、八爪魚仔、海蜆配上lemon pepper sauce。個人幾推介Paper sauce 因為佢味道比較清新,再加上黑胡椒嘅小小嘅辣味,同啲海鮮幾平衡。另外除咗海鮮佢入邊仲有粟米薯仔同埋豬肉香腸。蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯呢個意大利燴飯都有啲水準,意大利燴飯本身好難整,但佢呢個都煮得啱啱好,時間控制得幾好,啲飯煮完仲會有啲口感,唔會overcook。嘢飲可以選擇house wine,白酒襯海鮮的確唔錯呢。
脆炸雞翼配BBQ sauce
另外除咗海鮮佢入邊仲有粟米薯仔同埋豬肉香腸。
蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯
嘢飲可以選擇house wine,白酒襯海鮮的確唔錯呢。