2021-09-14 532 瀏覽
今日晏晝同同事黎到呢間睇落好有格調既鮨德🍣我嗌左個日替定食😛其中一格入面有鯛魚壽司,吞拿魚蓉壽司同帆立貝壽司🍣個吞拿魚蓉非常大舊,好似就黎同壽司飯一樣咁大,魚料亦都幾新鮮😛唔錯👍🏼第二格係三文魚,甜蝦同鯛魚刺身🐟三文魚切得非常之厚,我諗佢地真係諗住俾你食到夠先切到咁厚,都係新鮮的😋第三格係洋蔥三文魚沙律壽司同兩舊有“鮨德”兩個字既玉子🥚洋蔥三文魚沙律壽司超級有驚喜!洋蔥帶甜又有少少辛辣味非常惹味,增添左啲爽脆既口感,同三文魚撈埋一齊係絕配🥰仲有加沙律醬令個口感油潤啲,唔會食食下覺得好乾😍呢個炸牛肉餅又係一絕🧆係牛絞肉撈埋啲洋蔥碎一齊去炸,洋蔥幫牛肉加左幾分甜味,牛肉唔會話pack到好實先炸,咬落係舒服鬆脆的😋仲要係即叫即炸的,外脆內軟,非常好食!但可惜係食第二件會有啲漏😮講真呢個價佢俾到呢個質素既野食我,已經係中上水準🤩一定有下次啊🥰
今日晏晝同同事黎到呢間睇落好有格調既鮨德🍣