2023-03-16
車輪餅小姐🧇🧇今日去開美孚個頭開會,行行下有陣食物既香氣🤤🤤🤤跟住香味行,就見到呢間車輪餅小姐喇,因為放學時間,所以都好多學生排隊買來食🫣基本上都係即叫即做,所以等侯時間大約10-20分鐘。除咗最熱賣既車輪餅之外,仲有每日新鮮製造既糯米糍tim 呀!每次我買左兩款口味🤭Oreo 金沙朱古力麻糬車輪餅 $15顧名思義,車輪入面包左Oreo 金沙 同麻糬。本身我以為係包Oreo 碎,點知原來係成塊Oreo,最難得既係塊Oreo 仲係脆脆地嫁,配埋金莎既朱古力榛子醬真係好好食,入面仲有一舊唔細舊既麻糬,一啖有幾個口感,勁正!☺️☺️流心英式伯爵茶吉士麻糬車輪餅 $ 15伯爵茶都係我既最愛之一,因為啱啱出爐所以流心勁熱,真係要小心翼翼咁食,點知入面原來配左珍珠,喂,咁正既咩,咁咪珍珠奶茶配吉士同加麻糬囉!Follow 🍽️ #eatwithso又係勁正!😋😋今次試既兩款都真係好好食,車輪餅皮都係外脆內軟,食過番尋味😋😋
車輪餅小姐🧇🧇
今日去開美孚個頭開會,行行下有陣食物既香氣🤤🤤🤤
每次我買左兩款口味🤭
Oreo 金沙朱古力麻糬車輪餅 $15