2020-01-06 1197 瀏覽
今日收工同女朋友去行街街都諗住㗎啦冬天衫,隨便食咗靚嘅晚飯今晚揀嚟揀去都好想食西餐,於是就揀咗呢間專門食漢堡包又好出名嘅餐廳啦,以前佢喺銅鑼灣嘅時候食過幾次都已經覺得好正!估唔到佢而家喺尖沙咀都開咗分店,餐廳入邊裝修好有美國嘅風格有好多輪軚喺度啦,好似係以賽車為主題!首先我哋嗌左個帶子沙律,有幾種同你菜蕃茄洋蔥等等,啲蔬菜好新鮮咬落去好爽脆配埋輕輕燒過嘅帶子,好正好好食,夠晒開胃!之後再飲下手工啤酒and Apple Cider !!一路傾住計等我主菜,因為我哋都好期待。過咗好耐主菜就到啦我哋好鵝肝配鱈魚扒漢堡,呢個套餐好有美式風格,因為非常之大份夾抵食,因為鵝肝好大個,雪魚扒都好大塊!再加埋芝士同沙律醬!非常之邪惡又正!因為鵝肝煎得好香又好恰到好處!嗰份鱈魚到揸到好脆好香!咁正嘅漢堡食到我哋好飽好開心!食飽之後我哋又再去行街囉!
今日收工同女朋友去行街街都諗住㗎啦冬天衫,隨便食咗靚嘅晚飯
之後再飲下手工啤酒and Apple Cider !!
一路傾住計等我主菜,因為我哋都好期待。
咁正嘅漢堡食到我哋好飽好開心!
食飽之後我哋又再去行街囉!
2019-12-15