2023-11-02 117 瀏覽
昨天我約了三個朋友,一行四人一起到旺角牛站吃兩小時吃到飽火鍋,六點至八點,食最貴嗰個餐,再加埋因為有朋友不食牛,所以需要加$48點選鴛鴦鍋,我哋點咗清甜椰子雞湯底和香辣沙嗲湯底,最後每位$374 ,雖然價錢唔平,但係都覺得物有所值湯底好快就送到,用QR code落單,所有食物都很快上枱,另外有一些食物,例如牛丸,魚皮,菜,菇等等就要自己出去拎,當然飲品甜品都在外面自取,食物質素中上,牛肉好吃,海鮮最喜歡吃就是沙白,但好可惜QR code點餐每一次只可以叫八粒沙白,所以我們瘋狂點算好多次😂另外帆立貝,蝦鮑魚,蠔,質素還好,食才新鮮好味,因為今次主要想打邊爐,所以沒有食其他前菜,甜品都係食咗一盒Häagen-Dazs 雪糕,另外飲咗兩罐可樂,總括而言整個過程用餐愉快,如果呢個價錢可以食兩個半鐘就更加時間充裕期待下次再次光臨

期待下次再次光臨
2023-10-26