2018-01-26
有12種不同的醬料供選擇,慢慢溝,溝一隻你中意既醬料出黎。我地今次叫左四國辣妹,四國辣妹有麻辣,酸辣湯,印度雞湯,墨西哥辣湯,四格湯底裡我最喜歡食墨西哥辣湯,印度雞湯估唔到係最辣個個。前菜是刺身樹,很有睇頭的刺身樹上有三文魚刺身、吞拿魚刺身、油甘魚刺身、三文魚小卷、最頂仲有加拿大海膽刺身,每樣刺身入口都很爽同新鮮!滴管麻辣小籠包有支辣椒醬滴管,食完個口當然很辣。叫左杯不是太甜青檸味飲品,飲完超FRESH! 開始辣妹之夜,我地叫左個網上呃LIKE必點的掛架頂級安格斯牛頸脊,我正係錄左一陣,入口非常嫩口!上網見到好得賣相好得意,我又貪得意叫左開心小企鵝,黎到變了熊本熊賣相,其實就是墨魚丸,完全可愛到唔捨得食!蔬菜拼盤分別有粟米、生菜、蕃茄仔、南瓜、西蘭花,所有蔬菜都很新鮮,咩都有D,顏色鮮艷又豐富!