2K
食晏時間喺尖沙咀,有啲想食韓國菜🇰🇷,諗一諗就記起呢間餐廳,決定上去開餐😆叫咗 $108嘅「海鮮辣炒麵 Jjamppong Spicy Seafood Noodle Soup」,$88嘅「烤牛肉飯捲 Bulgogi Beef Kimbap」,$45嘅 Blueberry Smoothie 😆「海鮮辣炒麵」餐牌上咁樣形容:”香炒海鲜及多樣蔬菜所製作的湯底,再加上麵後口感一流,也是韓國人常食的中華料理,香辣美味”;食到嘅海鮮有青口、小蝦仁、魷魚,蔬菜🥬就有香蔥、雜菌、金菇菜、燈籠椒、木耳,仲有兩隻鵪鶉蛋,材料都幾豐富😆;呢個湯麵唔係好辣,不過味道幾濃郁😋。「烤牛肉🐂飯捲」裏邊除咗牛肉之外,仲有紅蘿蔔絲、青瓜條、雞蛋、同埋少少生菜,食落感覺幾清新😋。Blueberry Smoothie🫐有淡淡的 藍莓味,好飲😋食完再叫多杯 $34嘅 Honey Ginger Tea ☕️,熱辣辣夠晒薑,非常暖胃,飲完覺得肚仔好舒服😆