難得同老公出外拍拖lunch❤️,就佢返工嘅地方,去咗觀塘,經過呢間lunch都仲有啲位所以入咗去! 味道真係唔錯,而且份量好大,價錢都好抵食!見價錢咁抵食,所以我哋都叫左三個set, share食~每個lunch set都係由$68起!lunch set包一罐飲品,同埋可以喺出邊任食小食,小食有韓式粉絲同埋泡菜,質素都唔錯,我都添食咗兩轉!.🇰🇷香蒜蜂蜜炸雞炸雞酸酸甜甜好惹味!👍🏻可以揀有骨或者冇骨😬😬冇骨真係啖啖肉🤩🤩.🇰🇷牛肋骨湯配飯老公叫咗牛骨湯,非常大份、湯又好濃郁牛肋骨好冧,食肉再飲埋湯好暖身!.🇰🇷黑松露卡邦尼年糕西式煮韓式食物😂,又ok wor! 年糕炒完都keep到好彈牙,叫年糕仲會送埋炸雞粒,就算冇嗌炸雞set都可以食到炸雞🍗.係呢度有好多款式都係唔辣,就算好鍾意食韓國嘢,但唔多食得辣嘅朋友都可以嚟食😬👍🏻佢係觀塘站旁邊好近架~

🇰🇷香蒜蜂蜜炸雞
炸雞酸酸甜甜好惹味!👍🏻
可以揀有骨或者冇骨😬😬
冇骨真係啖啖肉🤩🤩

🇰🇷牛肋骨湯配飯
老公叫咗牛骨湯,非常大份、湯又好濃郁
牛肋骨好冧,食肉再飲埋湯好暖身!

🇰🇷黑松露卡邦尼年糕
西式煮韓式食物😂,又ok wor!

佢係觀塘站旁邊好近架~
2022-01-18