秘密食密密針
美味海鮮小館~ Nice~ 1個價錢食到多種海鮮 正呀:D
秘密食密密針
2019-06-09
關注
好內冇食海鮮餐~ 係呢附近收工,同事介紹我食下呢間d海鮮 佢試過話好正~~
咁就同佢一齊黎食下啦~  而且附近仲有小巴番家 好方便~ :3
野食超新鮮好食~ 蜆殼類冇沙~而且仲有專人會服侍你 幫你調教好蒸幾內時間~  呢一點我覺得已經值服務滿分了
最重要係呢到既姐姐們都好Nice 好好傾 ,問咩佢地識既都會答你 ,唔識就會幫你問師父~  HAHA
等等解釋點解我會問><

平平地叫左 $298餐  會包1支非酒精飲品~  同埋叫左個紫薯小食~
仲會有粥做底~  最尾記得留肚食埋精華粥呀 XD

頭盤就上 魚生拼盤  同我地點左既小食 ~ 紫薯仔030
新鮮 鮮甜 冇雪味~
除左覺得法國生蠔有d偏咸之外~  全部都好好食~

小薯仔都好好食呀!!  細細粒 好似手指一節節咁細粒架咋~ $38 大約有近15-20粒  甜甜地  勁香口~  食多幾粒唔會覺得飽
然後開始 海鮮大餐0口0!!
等小妹我數下先!! 有蟹、蝦、龍蝦、扇貝、鮑魚、蜆、王蟶子(細細隻超鮮甜~易食好食)、最估唔到係竟然有馬友!!!( 我真係唔識果條咩魚黎架~所以要問姐姐、姐姐都好好人好nice咁答我地問題)  曬乾既馬友食得多啦~  清蒸真係第1次 !唔會腥 超好味@o@  仲有d似熟左既三文魚口感添!!
然後最尾仲有足料雞肉烏冬 +埋最多精華既粥~
食到我地真係超級無敵飽呀.............................. 每一樣海鮮都好鮮味~  又冇沙 又新鮮 鮮甜  認真抵讚呀~! 030
1個價錢食到咁多種野食~ 唔知你地覺得點啦~ 我就覺得真心正 030 下次或者會再黎食埋個$398餐 XD  哈哈  實在食完翻尋味呀~~ !!

分享得差唔多啦  睇相啦~!!