2015-09-26 687 瀏覽
好耐無見既朋友約食飯,大家就揀左呢間西式BURGER店,一齊食飯同埋傾下計。店內都幾簡單,一個BAR台加上高櫈,雖然面積不大但係充分地利用左所有空間。跟朋友商討左之後就一人叫左一個餐加將漢堡包切一半一齊食。Fish Burger($78)我叫左Fish Burger,魚扒炸得外脆內軟,魚肉既肉質炸完之後仍然十分嫩滑,因為即叫即炸既關係仍然十分熱,魚扒俾兩層厚厚既面包包住,面包厚得黎十分軟熟。加上爽脆既蔬菜,又軟又清脆口感十分豐富。combo加了一份薯條同埋一杯野飲。都係加50十分超值。Onion rings洋蔥圈炸得十分香脆,而且有做調味既工作,令到味道更豐富。洋蔥十分甜美。Chocolate milkshake濃濃既朱古力香味,加上幼滑既milkshake,甜度剛剛好,飲完成杯都唔會有膩既感覺。朋友試完都十分喜歡,下次再黎會再試。Single Burger(98)面包同樣咁厚同埋鬆軟,漢堡扒煎得剛剛好,十分軟滑多汁,加上蔬菜,每啖都十分充實。跟Fish Burger一樣好味。Sweet potato同onion rings 一樣在外層做了調味,加上番薯原本已十分甜,令你食不停手。Co

跟朋友商討左之後就一人叫左一個餐加將漢堡包切一半一齊食。
Fish Burger
Fish Burger($78)

combo加了一份薯條同埋一杯野飲。都係加50十分超值。
Single Burger
Single Burger(98)
Cookies & Cream
Cookies整得十分碎,食落口時不會有一粒大粒既感覺,飲落十分幼滑。

估唔到加左combo 野飲同埋薯條份量都咁多,十分抵食。差少少食唔晒。
好在係咁輕鬆既環境傾下計再慢慢食下就食晒,無浪費食物。
侍應都十分快手,叫野食同埋單都好快黎到,下次會再黎飲下酒同朋友放鬆咁傾下計。
2015-09-24
Fish Burger