我喜歡任食打邊爐,因為唔使就住個荷包,可以放心食。我搵到一間超抵食叫二鍋頭,佢提供三個價錢嘅火鍋套餐⭐1.精選牛肉套餐$218 ⭐2.安格斯牛套餐$258(我選呢個)⭐3.極上和牛套餐$318以上皆附送惹味🐔雞煲、火焰鴛鴦🦆鴨煲或者黑椒🐖任食,食完再換新湯底打邊爐。湯底選擇眾多, 有9️⃣款任選。最特別佢有胡椒豬肚雞湯、泰式冬陰功湯底。而家由星期日至四惠顧安格斯牛套餐或極上和牛套餐加$68就可以無限時任食羊腩煲放題。係羊腩煲放題呀!食完個 羊腩煲,仲都係任食咖。嗱!係咪好鬼抵呢!坐低首先食羊腩煲,舊舊都係羊腩, 羊腩炆得好入味,又淋又滑冇羊騷味。 冬筍有夠爽脆。我哋叫左兩次🤣🤣🤣 因為食得羊腩太多我哋就冇再叫雞煲啦🌝直接入主題安格斯牛打邊爐。呢度用手機落單,方便快捷。我選擇左 💠胡椒豬肚雞鍋湯底💠, 胡椒味超濃超香,烚完啲蔬菜,每啖菜充滿咗胡椒嘅香味。🌞🌞🌞出肉速度快,一啲都唔孤寒👍封門柳、牛板腱、牛胸腹肉質鮮嫩,油脂分佈均勻,美味。而本地滑牛名不虛傳,又滑又彈牙,我食左幾轉。😃😃😃海蝦大隻,肉質彈牙 。海蜆新鮮無沙 👍帆立貝洗得乾淨新鮮 。出面仲有自助區提供不同種類蔬菜、餃子、以供自取。
⭐1.精選牛肉套餐$218
⭐2.安格斯牛套餐$258(我選呢個)
⭐3.極上和牛套餐$318
出面仲有自助區提供不同種類蔬菜、餃子、以供自取。 佢提供韓式餃子自取,認真落血本😋飲品櫃、甜品櫃嘅食品琳瑯滿目任君選擇。
寒冬入面可以喺呢度食一餐又飽又抵嘅任食邊爐真係好滿足呀!記得book位呀!