2025-08-02
💞二鍋頭 的確好好食 真心推介大家去食🫰🏻🫰🏻滋味三重奏 3個煲任食😋 三種享受🤩🤩尤其系牛雜煲 之前食過一試難忘 要再返黎食~無限時牛雜煲烤魚雞煲火鍋放題~🤤.✨雪糕雪條任食✨啤酒飲品任飲 無限時任食套餐 包含紅白酒任飲!!✨自助火鍋配料 自取/QR code 都有不同款式.三重奏揀咗 豬手👉🏻牛雜👉🏻鴛鴦湯底打邊爐豬手 好惹味 食完冇油膩感覺 豬手好煙靭 充滿骨膠原牛雜 燉煮得恰到好處 口感爽滑細膩 味道濃郁 秘製滷水汁索曬入牛雜入邊 本人萬分推薦 必食!! 鴛鴦湯底 前嗰兩個煲都比較重口味 揀咗比較清嘅豆腐湯 同胡椒雞 之後再揀配料 湯底清 所以食萵筍 菜類 都顯得好鮮甜 牛腱板 牛肉嚟講比較健康低脂 重牛味 唔會比重口味湯底搶走咗牛味.👉🏻無限時放題套餐比之前多左款雞煲 除左醬香惹味雞煲 加多:重慶麻辣雞煲 辣酒東風螺雞煲 泰式冬陰雞煲雙乳雞煲(咸牛乳,腐乳)👉🏻烤魚(合共6款口味) 新增左冬蔭功口味,番茄口味👉🏻酸菜魚 (新增嘅煲類)👉🏻秘制牛雜煲 (新增嘅煲類)👉🏻免費升級鴛鴦湯底/台式藥燉排骨湯/龍蝦海鮮粥底鍋(尖沙咀限定).尖沙咀店 有最長7小時牛雜煲烤
💞二鍋頭 的確好好食 真心推介大家去食🫰🏻🫰🏻
滋味三重奏 3個煲任食😋 三種享受🤩🤩
尤其系牛雜煲 之前食過一試難忘 要再返黎食~
無限時牛雜煲烤魚雞煲火鍋放題~🤤
✨雪糕雪條任食
✨啤酒飲品任飲
無限時任食套餐 包含紅白酒任飲!!
✨自助火鍋配料 自取/QR code 都有不同款式
三重奏揀咗 豬手👉🏻牛雜👉🏻鴛鴦湯底打邊爐
豬手 好惹味 食完冇油膩感覺 豬手好煙靭 充滿骨膠原
👉🏻無限時放題套餐比之前多左款
雞煲 除左醬香惹味雞煲 加多:
重慶麻辣雞煲 辣酒東風螺雞煲 泰式冬陰雞煲
雙乳雞煲(咸牛乳,腐乳)
👉🏻烤魚(合共6款口味) 新增左冬蔭功口味,番茄口味
👉🏻酸菜魚 (新增嘅煲類)
👉🏻秘制牛雜煲 (新增嘅煲類)
尖沙咀店 有最長7小時牛雜煲烤魚雞煲火鍋放題套餐 無限量任食牛雜煲 4款口味烤魚 再加雞煲 牛尾煲 豬手煲任食 同埋打邊爐