2023-11-04
對上食緣聚已經係好多年前 聽朋友講緣聚復活返 決定要嚟試試佢佢間鋪係地庫咁 入到門口要落多兩層樓梯 一入到去見到個裝修真係比以前好好多 地方闊落 仲幾有特色我哋好早6點就去到 有得坐榻榻米位 地方闊落 仲有位放嘢 職員全程好好服務 上菜同收碟都好快嚟到放題 當然要食刺身同壽司刺身種類唔算多 不過帶子同赤蝦都幾推薦👍🏻 壽司size都算迷你 可以試到好多款 個人偏好花之戀同三文魚壽司🍣燒物方面比我想像中出色必食扇貝黃金燒 芝士味好濃牛舌串燒都好稔好香口最後值得一提 緣聚嘅甜品款式好多仲有haagen dazs雪糕食 試曬佢一定回到本啦嘢飲都有好多款 除咗雪櫃之外 可以落單叫梳打同水果茶🧃我就叫咗巨峰梳打👍🏻以前覺得緣聚好一般 但今次嚟食覺得真係幾唔錯 食物質素幾好 無論無壽司定燒物都好吸引 種類多最緊要係上菜速度快 唔會漏單 而且會主動收碟 唔會積到成枱碟
我哋好早6點就去到 有得坐榻榻米位 地方闊落 仲有位放嘢
職員全程好好服務 上菜同收碟都好快