2022-10-05
💕每一次經過古早味蛋糕店就會比佢好香既蛋味吸引~今日撞正佢新鮮出爐既時間,離遠已經聞到香噴噴既蛋糕味,冇理由唔買😛┈✨芝士愛肉鬆 $88-人氣top3果然有保證!!!蛋糕好鬆軟,蛋味好香,唔會過甜,係好自然既蛋香味~另外蛋糕面放咗滿滿一層既肉鬆,而芝士粒就平均分佈喺蛋糕入面,鹹甜味配搭得好好,肉鬆配芝士簡直冇得輸٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و✨ 特濃朱古力 $98- 想食鹹口味又想食甜口味既我,忍唔住叫多個朱古力味嚟食(´∀`) 原來旺角分店嘅朱古力蛋糕變咗做特濃口味,蛋糕採用咗黑朱古力,所以朱古力味比以前既更加香濃,面頭灑咗好多碎朱古力,而蛋糕入邊都放咗黑朱古力,香濃得嚟又唔會苦😋叮熱嚟食仲有啲似食緊心太軟添,建議大家叮熱三十秒再食,口感同味道更正(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
┈
✨芝士愛肉鬆 $88