2018-12-19
招牌都未正式撕開紅紙~姑姑已經食過兩次,覺得味道還不錯,便大伙兒來食飯 順手做節~妙齡乳鴿 $28 隻~ 是賣點,不知是否年紀太小 😆 感覺好瘦~ 冇乜肉,而且唔 Juicy ~ 是豉油皇,還是炸? 飢詩分不清,總之皮不脆,鴿味不明顯~ 😶小籠包 $38~ 皮薄多汁的 😘雞絲粉皮 $68~千歲豆腐 $48~ 十間有八間食肆 都係用百福豆腐~ 不過通常都有少少誠意 切走個logo同啲坑紋 , 好似呢個幫百福賣曬廣告嘅豆腐就係比較少見 🤣口水雞 $58~ 的確令人流曬口水~ 又麻又辣 👌🏿👌🏿樟茶鴨 $108 半隻~ 乾身 皮脆 有少少煙燻味 , 這個比乳鴿出息多了 🤩還未正式開業, 已經有好多客人啦,可能太忙 質素跟平時 是有點差別~ 希望 他們可以再做好啲 💪🏻💪🏻~飢 point : 6 / 10#hungermarch #hunger #飢詩 #非飢詩
妙齡乳鴿 $28 隻~
小籠包 $38~ 皮薄多汁的 😘
雞絲粉皮 $68~
口水雞 $58~ 的確令人流曬口水~ 又麻又辣 👌🏿👌🏿
飢 point : 6 / 10