2018-11-03 121 瀏覽
見呢間最近新開好多人討論..又好評如潮撞岩平日放假..前日就即刻book黎試下1入到去好有居酒屋感覺不過今次係專誠去試下佢個放題..之前睇到網友係度點左生啤hoegaarden奇異果味..1坐低就點黎試下..原來真係有300ml試飲size(細細杯岩晒我)杯野甜甜地..但仲有d啤酒味我個人就好中意不過bf就唔多buy頭盤d 2選1同bf 每人揀1款黎share試下我對生蝦敏感..所以揀左活赤貝同龍蝦小妹比較中意赤貝多d..好鮮甜大拖羅好好彩食到入口即溶..仲要好少筋岩石燒d牛肉好香肉味..黑毛豬好似係腩肉..My favourite個釜飯我地煮得岩岩好..仲有飯焦脆脆地不過淡左dd鮑魚竟然唔韌仲要幫我地除左內臓ar..gd!👍🏻本身話有藍青口,,不過好似無貨(心諗仲好..我唔中意食青口)轉左做大蜆..好鮮甜食完頭盤都飽左1半..終於到放題時間點左炸天婦羅蝦..網友話必食ge海膽手卷..牛脷串燒..帶子刺身..火炙壽司..溫室苦瓜絲(?)最驚喜係天婦羅蝦..佢唔係1般放題果d厚粉蝦bb..好重蝦味,粉又唔厚😍正!海膽手卷我都幾欣賞..海膽夠大粒同好鮮甜我好怕食到d有陣唔知係5係木板怪味g
見呢間最近新開好多人討論..又好評如潮
撞岩平日放假..前日就即刻book黎試下

1入到去好有居酒屋感覺

不過今次係專誠去試下佢個放題..
之前睇到網友係度點左生啤hoegaarden奇異果味..

杯野甜甜地..但仲有d啤酒味
我個人就好中意
不過bf就唔多buy

頭盤d 2選1同bf 每人揀1款黎share試下
我對生蝦敏感..所以揀左活赤貝同龍蝦
小妹比較中意赤貝多d..好鮮甜

大拖羅好好彩食到入口即溶..仲要好少筋

岩石燒d牛肉好香肉味..黑毛豬好似係腩肉..
My favourite

轉左做大蜆..好鮮甜

食完頭盤都飽左1半..終於到放題時間

海膽手卷我都幾欣賞..海膽夠大粒同好鮮甜
我好怕食到d有陣唔知係5係木板怪味ge海膽

帶子刺身都唔錯~不過我點錯左2份..1共12粒..2個人食太多
但放題食到原粒ge帶子真係好開心

火炙壽司佢真係會係下面點火

不過我就5中意有酒味ge飯

小妹本身唔多食苦瓜,不過bf話食左好多飯好飽..我又唔想浪費..就幫佢食埋..原來唔會好苦,仲有蜜糖配俾你..

甜品方面..我地揀左脆脆杯同千層蛋糕..

我中意脆脆杯多d..佢忌廉好香奶味同唔會好稀👏🏻

除左生啤..我地仲叫左個梅青酒..好香梅味又甜甜地..呢度d酒都幾岩女仔飲..醉左都唔知

唔飲酒..仲有d日本汽水揀..但我就揀左出賣我最愛ge小🐻點左1杯人像(🐻像?)咖啡試下..味道就正常咖啡law..我唔識品評喇..睇相啦

新張優惠埋單每人488加1..以食物質素同有得慢慢坐..慢慢食..仲有時間可以傾下計黎講真係好抵
唔洗趕頭趕命

不過如果佢keep到呢個水準的話,就算無左新張優惠我都覺得可以有下次
2018-11-01