2022-01-01
一直想試呢間嘅crazy chocolate,今次咁啱見佢沙田有分店,四點左右又唔使排,就即刻入去high咗個tea❣️總括嚟講呢間嘅出品唔錯,賣相更加係毋庸置疑,絕對係打卡之選🥳▫️蒲燒三層鰻魚滑蛋飯 | $118有三塊肥美厚身嘅鰻魚,食落冇骨啖啖肉😙醬汁鹹鹹甜甜,唔會太濃蓋咗個魚味,滑蛋唔會太熟,仲保留咗少少蛋汁,配埋紫菜,撈飯一流🤤▫️大滿足早餐配自家製果醬 | $128有芝士腸、薯角、沙律、茄汁豆、兩條好似芥蘭嘅菜同好得意嘅喵喵多士😸味道正常,最特別嘅係無花果伯爵茶jam,帶淡淡茶香,搽唔晒仲可以成樽拎走🤪▫️肉鬆芝士雙份日本滑蛋牛角包 | $58牛角包有烘暖過,食落外脆內軟,餡料仲多到瀉🤗鹹香嘅肉鬆芝士、滑捋捋嘅炒蛋,加上微嗆嘅wasabi牛油果醬(唔係太食得出🥑),係簡單幸福嘅味道☺️▫️脆炸番薯條 | $48配咗七味粉同蛋黃醬,炸得幾香口,唔會食到成手油,食到番薯嘅香甜,同出面嘅差唔多🤭▫️痴_線朱古力 | $50店員聽到四杯都嚇咗一嚇,即刻過嚟再double confirm,以為我地真係痴_線🤣賣相果然冇失望,鋪滿黑白朱古力,好靚好邪惡😈飲落唔算甜,口感比普通熱朱再厚身少少😇💫7.5
▫️蒲燒三層鰻魚滑蛋飯 | $118
▫️大滿足早餐配自家製果醬 | $128