2025-06-21
約左老Best 黎食「牛品」台式放題, 考試前已經約定考完試要嚟食~小姐安排咗個窗口位,又近攞嘢食嘅位置俾我哋, 爽~ 方便🥰我喺OpenRice買咗2套coupon,日本極品奈和牛套餐超抵 ($341) 我哋先嚟叫晒幾款唔同嘅牛食,全部都好好食😁😁又腍又有牛味😋😋食物包括:肉類:日本極品奈禾牛 、美國特級牛小排 、美國頂級肩胛肉 、加拿大頂級牛板腱 、美國牛胸腹 、手切美國頂級封門柳 、牛腿心托 、西班牙栗飼豬梅肉 、西班牙栗飼豬五花 、新西蘭羊卷 、花雕醉雞件 、台灣墨魚仔、一口和牛 ,海鮮(新西蘭青口、海蝦、蜆)鮮黑魚片再送鮮活鮑魚及指定春陽茶事(每位一杯)出邊仲有20幾款台灣直送(火鍋配料):仲有豆腐花,芋圓甜品+10幾款配料,仲有刨冰,又有哈根大師雪糕🤓食到我哋兩個捧住個肚走~ 大滿足😁佢雖然限時,其實只不過係限時點食牛肉,夠鐘都冇趕我哋走,可以喺出邊慢慢再攞嘢食都得(如果仲食得落)😝 已經約定下次再嚟🥰🥰
食物包括:
肉類: