餐廳: 旺記冰室 (惠芳閣)
資訊:

2019-05-29 216 瀏覽
成日聽d 同事講 旺記個叉燒滑蛋飯好好食 但次次tea time 去食都已經賣曬 佢lunch time 好full 好多時候我都等到tea time 先去食野 去左好幾次都賣曬 變左滑蛋牛肉飯 雖雖牛肉飯都唔錯 不過今次終於試到叉燒真係唔同d 叉燒唔肥 再加上滑蛋同秘製醬汁 真係味蕾既享受再加埋杯熱忌廉咖啡 不過如果大家lunch time 去就要預番d 時間等位同坐得都有小小迫 不過味道同服務都好好 去個日落雨 店員頌好窩心幫我keep 遮 頌會mark 番係邊一枱 無咁易唔見tim

雖雖牛肉飯都唔錯 不過今次終於試到叉燒真係唔同d
叉燒唔肥 再加上滑蛋同秘製醬汁 真係味蕾既享受

再加埋杯熱忌廉咖啡
2019-05-27
5 分鐘 (堂食)