2024-06-06 89 瀏覽
喺國內有超過60間分店嘅四季椰林海南椰子雞開到嚟香港🏝️地點就喺旺角Moko 好方便 喺社交平台睇到5月28日至6月30日惠顧有八折 梗係即刻約埋朋友去試吓🥢店內裝潢寬敞有格調 空間感充足✨連餐具都好靚呢 顏色好似碧玉咁ꕥ 原味椰子雞鍋 椰子雞一直係我喜愛之一 呢度所選用嘅都係上海南文昌雞 十分嫩滑 而且湯底係直用4個椰子熬成 無另外加水 所以味道特別香濃而清甜🥥ꕥ 雪花牛小排 擺盤靚 砌成雪山形狀🐂大推呢個牛小排 質感軟嫩 本身嘅牛味加埋湯底嘅甜味 無得頂 真係好好食🥹ꕥ 鮮龍須筍 鮮香爽口 入口脆嫩 用嚟打邊爐都幾夾👍🏻ꕥ 鮮珍生菌拼盤 特別喜歡鮮牛肝菌同大杏鮑菇 肉厚結實 味道清香 夠鮮味🍄‍🟫另外仲有海帶菇同白菌菇ꕥ 九秒脆毛肚 火鍋良伴毛肚 口感爽口彈牙 索咗湯汁之後更鮮甜✨ꕥ 嫩雞毛菜 柔嫩嘅毛菜 味道清香🥬ꕥ 椰林心形粉好可愛咁做成心形 呢款粉我都係第一次食🥢帶有椰香 口感煙煙韌韌 好特別ꕥ 香辣文昌雞胗$38好抵食☺️香辣中滲出淡淡麻香 作為開胃前菜最好不過
喺國內有超過60間分店嘅四季椰林海南椰子雞開到嚟香港🏝️
ꕥ 原味椰子雞鍋