2021-03-01 53 瀏覽
平時日本放題食得多😂原來依家連炸雞都有任食放題了🤩呢間Sodam Chicken裝修有啲貼近韓國樓上炸雞店播著韓國歌曲很有熱鬧的氣氛 👍真係可以一解對韓國🇰🇷既相思之苦🥺呢度午餐 $128/75分鐘有9款炸雞🐣+ pizza 🍕任點😜如果怕太熱氣可以加多$20食埋另外七款焗雞同韓式小食及沙律🥗最正係啲雞全部都係無骨之外仲可以一件件咁嗌😬等我地可以慢慢試到唔既味道😋今日店員推介👩‍🍳期間限定的大阪燒炸雞🍗真係估唔到大阪醬汁散發出來的香氣、還有跳舞的柴魚片配沙律醬既炸雞酸甜酸甜味道可以咁夾🤗口感加分👍🏻還有BBQ香辣焗雞啲肉好嫩滑juicy😋雞入晒味,甜甜微辣的口味👍我覺得食到小辣既朋友都可以試試😉另外小食點左韓式辣醬海哲😍😍甜甜地帶微辣,食落好爽脆可口😊我一個人食左三碟🙊除此之外仲叫左蜜糖芥末香蔥炸雞🍗及黃金鹹蛋炸雞🐔濃蒜炸雞🍗甜酸炸雞🍗四為一體既迷李pizza🍕千島加勒比薄餅+瑪嘉麗塔皇后薄餅+熱帶風情薄餅+明蝦水牛芝士薄餅.好欣賞佢細細塊易入口唔怕嘥野👍👍餐牌飲品仲做緊買一送一🤗大大杯菊花蜜特飲及荔枝特飲🤩可以一邊食一邊消消熱氣🥳唔錯

除此之外仲叫左蜜糖芥末香蔥炸雞🍗及黃金鹹蛋炸雞🐔
濃蒜炸雞🍗甜酸炸雞🍗